logo-257x75-blauw

Kleinschalige Apneubijeenkomsten

Geplaatst op 01-11-2020  -  Categorie: ApneuBulletin  -  Auteur: Ton op de Weegh

Reactie op de email over Kleinschalige Apneubijeenkomsten

groepcovidHet merendeel van de reacties is dat men het op prijs stelt dat we nu na aan het denken zijn hoe we de draad weer op kunnen gaan pakken. Ook zijn er veel suggesties gedaan voor onderwerpen die bij zo’n bijeenkomst besproken kunnen gaan worden.

Uit sommige reacties bleek dat men bevreesd was dat we deze bijeenkomsten op dit moment wilden gaan houden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kunnen er pas uitvoering aan geven als dat veilig is voor onze leden en vanzelfsprekend voor onze vrijwillige medewerkers.

Complimenten

complimentOok zijn er veel complimenten gegeven voor de inzet van de vrijwillige medewerkers van de vereniging, die achter de schermen op allerlei manieren blijven doorwerken om informatie aan de leden en belangstellenden te geven via de verschillende kanalen (ApneuMagazine, ApneuBulletin, ApneuHelpdesk, de website, de Facebookgroep etc.).

Zo’n compliment wordt in dankbaarheid aanvaard en doet ons goed.

Waar mogelijk worden de mails van de leden persoonlijk beantwoord.